Bootfitting, skiën zonder pijn!

In verband met de drukte vragen we je vriendelijk een afspraak te maken. 

De 2ehandsbeurs is voorbij, je kunt geen afspraak maken voor 2ehandsmaterialen.  Vragen over de 2ehandsbeurs kun je alleen via de mail stellen.

Wij verkopen de Ski Mojo, dit is geen gewone kniebrace voor geblesseerde skiërs, het is een orthese van een nieuwe generatie. De Ski Mojo is een door veren aangedreven exoskelet en is ontworpen om de belasting op de knieën te verminderen, ook bij heup- of rugklachten blijkt de Ski Mojo een fantastisch hulpmiddel. Er is veel minder spiervermoeidheid, minder risico op blessures. Je kunt je maximale skitijd optimaliseren. 

Je kunt bij ons terecht voor het kopen van nieuwe skischoenen, aanpassen van skischoenen, ski’s, protectie (helmen, rugbeschermers, hand- en scheenkappen) skistokken voor alle maten.

Onze Skiwinkel is gespecialiseerd in bootfitting. Oftewel ski- en board en ander schoeisel aanpassen aan jouw voeten. Want iedere voet is anders. Een maatwerk schoen voorkomt pijnlijke voeten, tintelende tenen, kuitkramp, vermoeidheid en blessures. Maar zorgt bovenal voor plezier in je sport.

Nieuws

Onze merken