Hoe worden zolen gemaakt?

Inlegzolen

Een op maat gemaakte zool zorgt voor de juiste ondersteuning van de voet. Dit voorkomt vermoeidheid en zorgt voor optimale verbinding tussen de voet en de schoen en verbetert de pasvorm. De zool verhoogt de stabiliteit van de voeten waardoor er minder drukplekken ontstaan én een betere schokbreking.

We kijken eerst of je sportschoenen nog goed zijn en bij je passen. Als een klacht voortkomt uit verkeerde schoenen, adviseren we eerst goede schoenen aan te schaffen. Niet altijd geven sportschoenen de benodigde ondersteuning. Vaak is dan een kleine aanpassing al voldoende. We werken in dat geval met de zolen van Mysole. Deze zolen kunnen eenvoudig worden aangepast waardoor we heel gericht de voet op de juiste plek ondersteunen. Je kunt de zolen in alle dagelijkse-  en sport schoenen dragen.

Mysole zolen zijn kwalitatief hoogwaardige zolen bestemd voor een breed publiek. Door elementen toe te voegen aan de zolen kunnen we voor extra support zorgen onder bepaalde botjes of gewrichten in voeten. Dit kan ervoor zorgen dat je klachten verminderen.

Wat kun je verwachten: we maken een loopanalyse en kijken naar de afwikkeling van je voeten. We geven je technische looptips zodat je nog beter kunt lopen. Tenslotte zoeken we de juiste zolen bij je voeten en passen we deze aan.

De kosten voor dit consult inclusief zolen is € 125,00
We zijn ongeveer 1,5 uur bezig. Vergeet niet je sportschoenen mee te nemen en een korte broek mee te nemen.