Het onderhouden van ski’s/snowboards is essentieel om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en optimaal presteren op de piste. Je materiaal glijdt beter en reageert goed op jouw bewegingen. Het zorgt voor grip en controle. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van jouw materiaal, het voorkomt slijtage en beschermt tegen roest. Ook heb je meer controle bij veranderende piste condities. Wij kunnen ook eventuele gebreken zien, die je zelf misschien niet was opgevallen.

Wij kunnen ook de bindingen controleren en opnieuw afstellen. Als je verandering in je gewicht of niveau hebt kijken wij het graag een na. Ook als je een keer hard bent gevallen is extra controle aan te raden!

Wij hebben de nieuwste machines en werken nog handmatig, dus we hebben alle ski’s in onze handen. De zijkanten worden ook hangend geslepen. Wij slijpen standaard op 88 graden. 

Het beste laat je de ski’s na elke vakantie door ons beoordelen. Wij doen alleen wat noodzakelijk is. Wax gaat maar ongeveer 60 kilometer mee. Heb je nieuwe ski’s, kijk dan of je ze na een paar dagen een keer extra kan laten waxen. Je kunt bij ons een wax cursus volgen en de materialen aanschaffen.

Slijpen en waxen ski’s kost € 27,50

wil je alle tarieven zien, download dan onze prijslijst; Skiwinkel_Hoofddorp_onderhoud_tarieven